Logo Ung med ord

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 16:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Varde Gymnasium
Frisvadvej 72
6800 Varde
Sted
STX, biblioteket
Arrangører
Målgruppe
For unge
Arrangementer for unge

AFLYST: Kroppen som et hylster - Ung med ord

22.03.23
Du kan gøre din krop stærkere, tyndere, tykkere, tatovere din hud eller farve dit hår. Kroppen er et lærred, men den er også et hylster. Den har sine egne begrænsninger og forudsætninger. Det er svært at ændre på.

Med udgangspunkt i skønlitterære tekster taler vi i marts måned om det bøvlede ved at have en krop. En krop, man både selv skal lære at leve med og på samme tid forholde sig til, hvordan andre ser på.

Vi mødes onsdag d. 1., 8., 15., 22. og 29. marts.

Det kræver hverken forberedelse eller et særligt kendskab – bare mød op, vi sørger for resten.

Vi skal i fællesskab læse en skønlitterær tekst, der kan hjælpe os i gang med samtalen. Men ellers er det jer, der får lov til at styre retningen. Vi læser og samtaler i 45 minutter, og efterfølgende skaber vi rum for fordybelse ved hjælp af små skriveøvelser. Alt i alt 1 time, hvor der er plads til alle, hvor vi skaber frirum til perspektiver og tanker, og hvor alle forhåbentligt går derfra med en god oplevelse i rygsækken.

Ung med ord

”Ung med ord” er et ’ny måned – nyt tema’-koncept, hvor vi hver måned tager et samfundsrelevant tema op og bruger skønlitteraturen til at komme emnet og hinanden nærmere. Dette arrangement er således én ud af en række på fire.

  • Januar: Klimalitteratur
  • Februar: Luk samfundet op
  • Marts: Kroppen som et hylster
  • April: LGBTQ+ i litteraturen

Tilmeldt dig lige præcis det emne, du har lyst til, eller tag udfordringen op og tilmeld dig hele forløbet med det samme.

Tilmelding

Skriv navn og hvilke temaer, du vil deltage i til mpob@vardebib.dk.

Tags