Om dette arrangement

Tid
14:30 - 16:00
Pris
Fri entré
Sted
Blåbjergsalen
Målgruppe
For unge
Arrangementer for unge

Forfatterforedrag: Nanna Foss og Boris Hansen

04.10.23
Kom og mød to af Danmarks bedst kendte fantasy- og science fiction-forfattere, når de gæster kulturhuset i Nørre Nebel for at fortælle om livet som forfatter anno 2023.

Nanna Foss har udgivet fire titler i Spektrum-serien og arbejder pt. på femte bind. Hør hende fortælle om tidsrejser, overnaturlige evner, ubrydeligt venskab og kærlighed og den enorme mængde af research, et sådant projekt kræver. 

Boris Hansen har udgivet flere serier, deriblandt Panteon-sagaen og senest Tavse verdener, hvor han leger med genrer og tanken om, hvad der ville ske, hvis man kunne rejse ind i bøgerne og ændre på historien. Hvordan ville det egentlig påvirke læsernes liv? Hør ham fortælle om dette samt oplevelsen ved at skulle skrive i andre genrer end dem, han plejer.

60 uger til udgivelse 
Tilbage i 2019 gjorde Nanna og Boris noget, som ingen i Danmark havde gjort før. De satte sig det fælles mål, at de på kun 60 uger skulle starte med en idé til en bog for til sidst at stå med et færdigt bogprodukt. Et meget ambitiøst projekt, der krævede både blod, sved og tårer, og som de dokumenterede løbende undervejs og delte med resten af Danmark. 

Er du også nysgerrig på, hvordan det er gået dem siden? Så kan du bestille din billet lige her. 

Tags