Henrik Eiriksson fra Rådet for Helbredssikker Telekommunikation og Christina Funch Mellgren fra EHS Foreningen

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
55 kr.
Bibliotek
Sted
Salonen
Målgruppe
For voksne
Arrangører
Arrangementer for voksne

AFLYST Trådløs teknologi: Hvordan bliver vi påvirket?

19.03.20
Hvad er 5G, og hvordan påvirker det vores krop og sind? Og hvilke udfordringer giver det i hverdagen, når man er elektromagnetisk hypersensitiv?

AFLYST PGA. CORONA - COVID-19

Henrik Eiriksson

Rådet for Helbredssikker Telekommunikation

Hvad er elektromagnetisk stråling? Er 5G anderledes? Påvirker strålingen vores helbred, og hvordan beskytter man sig selv?

I dette foredrag giver Henrik Eiriksson en introduktion til helbredspåvirkninger af trådløse bestrålinger, som fra mobiltelefoner, Wi-Fi, mobilmaster o.lign. - fra de første 2G telefoner og frem til 4G samt den planlagte 5G trådløse teknologi.

Få forklaret hvad 5G er og hvorfor myndighederne fastholder forældede strålingsgrænseværdier på trods af overvældende videnskabelig dokumentation. Vi går også bag om det politiske drama der udspillede sig op til introduktionen af 5G i Danmark.

Til slut gives der praktiske råd til hvordan man kan beskytte sig selv og reducere sin eksponering.
 

Christina Funch Mellgren

EHS Foreningen

Hvad er elektromagnetisk hypersensitivitet? Hvem bliver ramt og hvorfor? Hvilke udfordringer giver det i hverdagen, og hvad kan man gøre for at forebygge at blive ramt?

Elektromagnetisk hypersensitivitet (EHS), er en miljølidelse som oplever stor stigning i disse år. EHS er endnu ikke anerkendt i Danmark.

Formanden for EHS-Foreningen, Christina Funch Mellgren, vil med udgangspunkt i egne oplevelser, samt erfaringer blandt EHS ramte i foreningen, fortælle om hvad der sker når man pludselig bliver syg af at opholde sig i omgivelser med almindelige trådløse apparater og mobilmaster o.a. Hun vil også omtale en ny publikation ”EHS i Danmark – et udfordrende handikap” som giver et interessant indblik i hvem der bliver ramt, og hvilke vilkår lidelsen medfører i tilværelsen.

Hun vil også komme med gode råd til, hvad man kan gøre for at undgå, at kroppen bukker under for den elektriske miljøforurening, med små praktiske tiltag og gode vaner, samt hvilke symptomer man især skal være opmærksom på.