Fremtidsforsker Anne-Marie Dahl

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Sted
Salonen
Målgruppe
For voksne
Arrangementer for voksne

Fremtidsforsker Anne-Marie Dahl – Megatrends og disruptions

03.11.22
Hvordan ser fremtiden ud i en fremtidsforskers øjne? Hvilke tendenser og megatrends kommer til at forme vores liv, hvilke udfordringer står vi over for, og hvad er vores spillerum i en digital global fremtid i evig forandring? Og hvad sker der, når udviklingen udfordres uventet på et splitsekund?

Foredraget sætter spot på disruption som begreb og som vilkår, i en fremtid hvor robotter, BIG DATA og et flydende, globalt og digitalt arbejdsmarked i stigende grad vinder frem og påvirker os som kunder, brugere, familier og arbejdskraft. Samtidig har de seneste år i høj grad været præget af det, som fremtidsforskerne kalder wildcards.

Corona-pandemien og krigen i Ukraine er eksempler på netop det – forandringer, der sker så pludseligt, at der ikke er mulighed for gradvis tilpasning, og som har store konsekvenser og skaber usikkerhed om fremtiden.

Anne-Marie Dahl er fremtidsforsker og uddannet inden for både statskundskab og psykologi. Hun er optaget af, hvordan samfundsudviklingen påvirker mennesker og organisationer, og hun driver sin egen virksomhed, Futuria.

Husk at bestille billet

Til alle vores arrangementer er der begrænsede pladser. Derfor er det vigtigt, at du bestiller billet. Så er du sikker på at få en plads og går ikke forgæves.

Tags