Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Hjemmestreaming
Sted
Hjemme hos dig selv
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Livestream

Hjemmestreaming: Anne Lise Marstrand-Jørgensen: Margrete 1.

04.03.21
Oplev en af dansk litteraturs helt store portrættører fortælle om sit arbejde med romanen om en af de vigtigste kvinder i danmarkshistorien.

Obs. Dette er et livestreaming-arrangement. Det er ikke muligt at få billetter efter klokken tolv dagen før arrangementet

Du vil modtage bekræftelse på din tilmelding og senere vejledning i, hvordan du deltager. Vi guider dig trygt igennem forløbet.

Hvordan var Margrethe 1.? og hvad tænkte hun? Anne Lise Marstrand-Jørgensen formår at skrive smukke, indlevede portrætter af stærke historiske kvinder, så de står lysende klart for nutiden. Hun overbeviser alle om den lille vævre dronnings visionære politiske evner i en tid, hvor prinsesser blot var forudbestemt til at føde arvinger.

Samtidig er det et kvindeportræt på godt og ondt, og de spændende politiske forviklinger integreres stilsikkert i dronningens nuancerede udviklingshistorie.

Hjemmestreaming – hvad er det?
Vi filmer et arrangement, så du kan se det direkte hjemmefra. Inden foredraget begynder, modtager du en besked med et link, så du kan opleve foredraget hjemmefra.

OBS: Vi gør opmærksom på, at arrangementerne med Anne Lise Marstrand-Jørgensen med fysisk fremmøde på biblioteket er aflyst, så kun dette hjemmestream afholdes.

Tags