Børnenes Udstilling 2023

Museum Frello og Varde Bibliotek inviterer alle dagtilbud og skoler i Varde Kommune til at deltage i BU23. Årets tema afsløres senere – så vær beredt!

Det koster ikke noget at deltage ud over knofedt og fri fantasi. BU23 er for alle børn og unge i alderen 0-18 år, der har noget på hjerte. Det er deres demokratiske rum, hvor kunst, kreativitet, eftertænksomhed og debat får en plads.

Vi fejrer hvert år ferniseringen med et brag af en børnefest i dagtimerne, ligesom familierne inviteres til et festligt arrangement om aftenen, hvor de kan se den flotte udstilling på Museum Frello og Varde Bibliotek.

Til de voksne
Når I har tilmeldt børn ellerelever, vil I modtage et inspirationskatalog.

Tilmelding
Tilmelding skal ske til Trine fra Vardemuseerne: tjh@vardemuseerne.dk

Kontaktperson på biblioteket er Susie: skil@vardebib.dk

LÆRINGSMÅL
Folkeskolens forenklede Fælles Mål:

  • De praktiske/musiske fag
  • Elevernes alsidige udvikling
  • Innovation og entreprenørskab

Dagtilbuds læreplanstemaer:

  • Alsidig personlig udvikling
  • Kultur, æstetik og fællesskab

Hvad er Børnenes Udstilling?

Varde Bibliotek indgår i et samarbejde med Museum Frello om Børnenes Udstilling. Udstillingen er børn og unges demokratiske rum for kreativ udfoldelse, undren, fantasi og debat.

Alle dagtilbud og skoler i Varde Kommune bliver inviteret til at deltage og kan indlevere installationer, skulpturer, billeder og skøre påfund. Her er højt til loftet! Børnene og de unge udtrykker sig kunstnerisk og går i dialog med det omgivende samfund - de får en stemme. Det er vigtigt! Hvert år har udstillingen et nyt tema, som udfordrer og sætter skub i den skabende proces.