Børnenes Udstilling 2021

Oplev hvad børn og elever i Varde Kommune kan bedrive, når Museum Frello og Varde Bibliotek slår dørene op for "BU21".

Varde Bibliotek indgår i et samarbejde med Museum Frello om Børnenes Udstilling. Udstillingen er børn og unges demokratiske rum for kreativ udfoldelse, undren, fantasi og debat.

Alle dagtilbud og skoler i Varde Kommune bliver inviteret til at deltage og kan indlevere installationer, skulpturer, billeder og skøre påfund. Her er højt til loftet! Børnene og de unge udtrykker sig kunstnerisk og går i dialog med det omgivende samfund - de får en stemme. Det er vigtigt! Hvert år har udstillingen et nyt tema, som udfordrer og sætter skub i den skabende proces.

Fra den sidste torsdag i januar og 5 uger frem kan alle værkerne ses på Museum Frello og Varde Bibliotek. Vi plejer at fejre åbningen af udstillingen med en flot fernisering, hvor alle er velkomne. I 2021 må vi imidlertid pga. COVID-19 markere åbningen af udstillingen på en anden måde. Mere herom senere.

Temaet for børnenes Udstilling 2021 er: ”Jeg holder af hverdagen”.

Find fantasien, materialerne og opfindsomheden frem – og husk at tilmelde jer senest den 1/10 2020 til Pernille, Vardemuseerne: pos@vardemuseum.dk. Vi glæder os!