FAQ - LIVEstreaming

Her finder du ofte stillede spørgsmål om bibliotekets LIVEstream, som er arrangementer, du kan opleve hjemmefra.

Hvad er LIVEstream?
Livestream er arrangementer, der foregår og bliver filmet på et af vores biblioteker og sendt direkte til dig derhjemme. Du ser det live, og arrangementet bliver ikke optaget.

Hvordan tilmelder jeg mig et LIVEstream?
Du bestiller billet og tilmelder dig LIVEstream på samme måde som andre arrangementer. Du finder vores LIVEstreams på www.vardebib.dk/livestreaming eller i app’en Biblioteket. Billetprisen på et LIVEstream er ofte lavere end det fysiske arrangement.

Hvornår lukker billetsalg?
Billetsalget lukker kl. 12.00 dagen før arrangementet afholdes. Det sker, så vi kan sende en mail om login til alle deltagere på én gang.

Hvornår kan jeg logge på?
Du kan først logge på, når du har fået en mail med et link fra AV Center Live. Vi sender dig en mail med link senest kl. 12 den dag, arrangementet foregår.

Hvor og hvordan logger jeg på hjemmefra?
Vi sender dig en mail med et link til det streamede arrangement. Bemærk, at mailafsenderen hedder AV Center Live. Linket er unikt og kan ikke deles. Når du åbner mailen, skal du trykke på den sorte knap med teksten ”Tryk her for at komme til livestreamen”. En ny side åbner, og du skal nu trykke på play-knappen på billedet for at se arrangementet.

Kan man stille spørgsmål til foredragsholderen?
Ja, der er et felt til spørgsmål og kommentarer på livestreaming-siden, hvor du kan skrive undervejs i foredraget. Undervejs kan du også sende en sms til tlf. 20 22 08 10. Oftest vil spørgsmålene blive besvaret efter selve foredraget. Vi kan ikke love, at alle spørgsmål bliver besvaret.

Kan jeg se et hjemmestream på mobilen?
Du kan se hjemmestreams på alle dine enheder, både din mobil, tablet og din pc. Du skal åbne din mail og trykke på linket i mailen fra AV Center Live.

Har du tekniske spørgsmål?
Kontakt biblioteket på voksen@vardebib.dk

Logo Varde Biblioteks livestreaming