Lån et lokale i Ølgod

Book lokaler på Ølgod Bibliotek og Kulturhus.

Book det ønskede lokale på Foreningsportalen.

Praktiske informationer om at låne lokaler i Ølgod

Vi har udarbejdet en folder, der fortæller dig om åbningstider, lokalernes størrelse og indretning, hvordan du låner et lokale og alt andet, du bør vide, hvis du vil låne et lokale. Læs folderen grundigt igennem, inden du låner et lokale.
Hent folderen ved at trykke her.

Corona-begrænsninger

Salen: Der må være 80 personer med afstandskrav på 1 meter, hvis deltagerne sidder ned. Er der fysisk aktivitet som sang, kan der være 40 personer med afstandskrav på 2 meter.

Mødelokale 1: Der må være 18 personer med afstandskrav på 1 meter, hvis deltagerne sidder ned. Er der fysisk aktivitet som sang, kan der være 9 personer med afstandskrav på 2 meter. 

Mødelokale 2: Der må være 32 personer med afstandskrav på 1 meter, hvis deltagerne sidder ned. Er der fysisk aktivitet som sang, kan der være 16 personer med afstandskrav på 2 meter.

Forhallen: Der må være 149 personer med afstandskrav på 1 meter, hvis deltagerne sidder ned. Er der fysisk aktivitet som sang, kan der være 74 personer med afstandskrav på 2 meter. OBS: P.t. gældende forsamlingsforbud er på 100 personer.