Kender du Sallys far

25.02.22
Forfatteren bag de populære "Sallys far"-bøger har også skrevet andre bøger til både mindre og større børn

Billedbøgerne om Sallys far er nogle af de sjoveste billedbøger du kan læse sammen med dit børnehavebarn. Ja, også dit skolebarn vil grine med, for Sallys far gør nemlig alle de ting som børn syntes er mega pinligt at deres forældre gør! I ”Sallys far slår til igen” mener Sallys far fx, at de da sagtens selv kan lave et fastelavnskostume, men til fastelavnsfesten i Sallys fritidshjem går alting selvfølgelig helt galt!

 

Eddie-bøgerne

For nylig har Sallys lillebror Eddie fået sine egne bøger, som er til de lidt mindre børn, ca. 2-4 år. Eddie-bøgerne har samme sjove humor som vi kender fra Sally-bøgerne, men er mere enkle i handlingen. Eddie har sin helt egen måde at se på verden, og i bøgerne møder vi hans ret alternative måde at lære alfabetet på og at en tur i zoologisk have kan byde på særlige oplevelser, hvis bare man har øjnene med sig.

To på ti-serien

Serien ”To på ti” handler om tvillingerne Hans og Grete der altid får sig rodet ud i skøre forviklinger. Serien er god til selvlæsning for de 9-10-årige og her møder vi igen fjollede voksne og børn der skal rode sig ud af de mest skøre situationer. Sjove og spændende bøger der får en stor anbefaling.

Tags