Logo Klassefighten

Klassefighten 2020

06.05.20
3-2-1: LÆS! Klassefighten inviterer igen i år skoleklasser til at dyste mod hinanden, og der er selvfølgelig fede præmier på højkant. Årets læsedyst er i gang!

Hvad er Klassefighten?

Klassefighten er bibliotekets store læsekonkurrence for alle kommende 1.-6. klasser i Varde Kommune. Klasserne kæmper hele sommeren om at læse flest bogsider, og der er fede præmier til de tre bedste klasser. Det hele foregår fra d. 11. juni til d. 30. august.

Det er almindeligt, at læseniveauet falder i løbet af sommerferien, hvis ikke læsemusklerne trænes. Derfor er Klassefighten med til at fastholde træningen og elevernes niveau.

Der er mere end bare æren og håneretten på spil

  1. pladsen: En tur til Cityjump for hele klassen
  2. pladsen: En biograftur for hele klassen
  3. pladsen: En bowlingtur for hele klassen
     

De tre præmier er sponseret af Cityjump, Varde Bio og Varde Fritidscenter. Kristiansen Boghandel Bog & Idé sponserer boggaver til den mest læsende pige og dreng blandt de tre mest læsende klasser. Desuden sponserer de en bog til den mest læsende elev i hver deltagende klasse.

Kickoff!

Torsdag den 11. juni lyder startskuddet til Klassefighten. Den plejer at blive sparket i gang med et brag af en kickoff på Varde Torv. Men pga. COVID-19 er alting lidt anderledes. Alligevel lover vi at sætte gang i festen, og igen i år får vi hjælp af Eventsupport, denne gang digital.

Corona go home!

Verden er lidt anderledes her i Corona-tiden, også på biblioteket. Men Corona er ikke en undskyldning for at springe læsningen over. Vi har nemlig også masser af bøger på nettet. På eReolenGO! finder du podcasts, e- og lydbøger til mobil og tablet. På RBdigital finder du blade og magasiner. 

Lad os så komme i gang!

Alt, du skal bruge, for at være med, har vi samlet på www.vardebib.dk/klassefighten. Her finder du tilmeldingssedler, fairplaykontrakter, læsesedler og svar på alle dine spørgsmål. Det er også her, vi hver uge opdaterer highscore-listen. Som noget nyt kan du udfylde og aflevere dine læsesedler digitalt, så vi kan tælle sammen, hvor meget du har læst.

God læselyst!

Tags