Islandsk strand

Jenny Lund Madsen krimilitteraturquiz

05.10.20
I oktober og november måned kan du deltage i bibliotekets litteraturquiz og vinde Jenny Lund Madsens utraditionelle men spændende og ikke mindst morsomme debutkrimi ”30 dages mørke”.

Populære tv-serier

Jenny Lund Madsen har i en årrække arbejdet som manuskriptforfatter på de populære serier ”Rita og ”Bedrag” og har dermed erfaring indenfor både komedie- og krimigenren. Hun har desuden skrevet manuskriptet til teaterstykket ”Audition” fra 2019.

Spændende udfordring

I hendes velskrevne debutroman udfordres den snobbede, drikfældige, skriveblokerede forfatter Hannah til at skrive en krimi på 30 dage. Hovedkulds rejser hun til en lille by i Island for at søge inspiration. Det bliver dog hurtigt klart, at der som i så mange andre tilsyneladende idylliske små byer gemmer sig urovækkende hemmeligheder under overfladen.

Ulykke?

Få dage efter hendes ankomst finder man et lig på stranden. Det er hendes gæstfri værts nevø, der er søn af en fisker, men det er almindeligt kendt, at han led af hydrofobi og aldrig nærmede sig vandet. Så hvordan kunne han drukne? Og var det nu også en ulykke?

Farlige hemmeligheder

Hannah begynder at udforske dødsfaldet som en god inspiration til sin krimi, men hun trækkes snart ned i farlige hemmeligheder i den lille by, og sagen tvinger hende til at tage sit liv op til revision.

Spændende og morsom

Debutkrimien er en velkomponeret blanding af udviklingshistorie, drama, krimi og især humor. Den bramfri Hannahs ofte skråsikre meninger kalder uvægerligt smilet frem, og den spændende bog er i det hele taget fyldt med sjove optrin og iagttagelser.

Find quizzen her
 

Materialer