Et smukt folkevognsrugbrød på stranden i Miami, sandsynligvis

Turen går til eReolen

28.06.21
Sommer er sol og varme og masser af afslappende læsning i hængekøjen.

Fyld rejsekufferten med masser af bøger – uden at betale for overvægt. Tank din mobil, iPad eller PC op med litterære oplevelser, inden du tjekker ud i lufthavnen eller pakker langtursbilen.

Med eReolen har du masser af sommerlæsning lige ved hånden, både som e-bøger og lydbøger, og du skal ikke spekulere over afleveringsfrister. Bøgerne afleverer sig selv efter 30 dage.

Hent eReolen som app til din mobil eller tablet, eller log på ereolen.dk på din pc.

Blå titler og podcasts

På eReolen har du et begrænset antal lån til rådighed hver måned. Men med de såkaldte blå titler har du ubegrænset adgang til eReolens store bagkatalog.

Skal du sunde dig oven på en god historie, anbefaler vi eReolens store udvalg af podcasts. Her får du timevis af kulturspækkede podcasts.

Men hvad skal du læse?

Få inspiration til de gode læseoplevelser med Læsekompasset. En lækker og appellerende håndsrækning, hvor du let og intuitivt finder bøger, der passer til netop din smag og dit humør. Få inspiration til din næste læseoplevelse på en ny måde ved at vælge bøger ud fra tempo, univers, stemning, skrivestil og meget andet.

GO! til ungerne

På eReolen GO! får du læsning i børnehøjde. Her er e- og lydbøger til børn, unge og barnlige sjæle. Få bogtips fra andre læsere og find let de blå, ”gratis” titler.

Brug Buggi.dk til at få forslag til læsning. Med emojies finder du let vej til din næste læseoplevelse.  

Global – Books and magazines

eReolen Global er spækket med tidsskrifter og udenlandske romaner. Her får du alle de kendte engelske og amerikanske værker på originalsproget, både som e- og lydbøger. Tidsskriftsafdelingen rummer alverdens udenlandske magasiner, bl.a. Vogue, The New Yorker, The Economist, Backpacker og Rolling Stone og et udvalg af kendte danske magasiner.

Se flere digitale tilbud på www.vardebib.dk.

God tur – og god sommer!