Uhyggelig oktober på biblioteket

13.09.18
Kom og gys lidt på biblioteket til "Uhyggelig Oktober", hvor der er plads til det store og det lille gys.

I oktober fylder vi biblioteket med uhygge og spænding til store og små. Rundt om i biblioteket kan man finde udstillinger, der vil få en til at gyse lidt, og i Filmhulen kan børn vælge en lidt eller meget uhyggeligfilm, de gerne vil se.

I børnebiblioteket kribler uhyggen frem!
Kom og lav klamme zombie-kravlenisser. Illustrator Thomas P laver zombie-kravlenisser på storskærmen, og børnene kan lave deres helt egne, håndtegnede og unikke zombier til værelset, som kan pynte hele året – også til jul. Køb billet her.

Ferieværkstederne på Ølgod Bibliotek og Varde Bibliotek leverer også et gys (men bare rolig: Alle kan være med). I ferieværkstedet bliver nuttet legetøj til monstre, bøger bliver levende, og hyggelige familieportrætter forvandler sig til det rene freakshow.

Var det noget med en uhyggelig historie? Den 16. september kommer Kirsten Tandrup fra 7-kanten forbi, udklædt og klar til at få de små hår til at rejse sig!

Kan I slet ikke få nok at uhygge og gys, kan I besøge det gamle Varde Sommerland til Halloween. Her er højtlæsning af uhyggelige historier for familiens yngre medlemmer, mørkevandringer, bål og varm kakao.