Opgave- og lektiehjælp for unge

Bliv klar til eksamen og projektopgaverne

03.05.16
Det er ved at være tid til eksamen og de store skriftlige opgaver. Hvor går du hen, når kilderne skal være i orden, når Google forvirrer, og Wikipedia fremkalder lærerens sure miner? Biblioteket selvfølgelig!

Vardebib.dk og bibliotek.dk
Vardebib.dk er det oplagte sted, når du skal finde materialer til din opgave. Har vi ikke det, du søger efter, kan du bruge bibliotek.dk. Her kan du bestille materialer fra landets øvrige kommuner og få det leveret til dit favoritbibliotek. Opret en brugerprofil på bibliotek.dk, og læs avisartikler m.m. hjemmefra.

Kilder på nettet – på biblioteket
På vardebib.dk har vi samlet en række gode hjemmesider til dig, der skriver opgave eller bare gerne vil blive klogere. Nederst på hjemmesiden finder du opgave- og lektiehjælp for unge. Her finder du hjælp til lektierne og til hvordan du griber opgaveskrivningen an. Der er også udvalgte hjemmesider til bl.a. litteraturopgaverne og de samfundsfaglige opgaver.

Biblioteket hjælper dig videre
Du er altid velkommen til at spørge os om hjælp. Vi guider dig rundt i junglen, men skriver ikke opgaven for dig. Vi hjælper dig videre, men du skal selv gøre arbejdet. Vi viser dig gerne, hvordan du søger og bestiller på bibliotek.dk, hvad du kan bruge faktalink og forfatterweb til og meget mere. Så husk at bruge biblioteket.