Efterårskatalogets forside med forfatter Dy Plambeck foran grøn baggrund

Det sker på biblioteket i efteråret

23.07.20
På grund af COVID-19 har planlægningen af efterårets arrangementer været lidt anderledes end sædvanligt. Alligevel er det blevet til et nyt og flot program med arrangementer, oplevelser og læring for børn og voksne.

Deltagerantal og afstandskrav

Alt er, som du kender det, og så alligevel ikke. Vi ønsker, at alle får gode oplevelser med biblioteket, samtidig med at vi overholder myndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Vi tager højde for håndhygiejne og afstandskrav. Derfor lukker vi ikke så mange deltagere ind, som vi normalt ville gøre. Bemærk, at myndighedernes krav til deltagerantal m.m. kan ændre sig, så hold øje med ændringer, og spørg, hvis du er i tvivl.

Vær med på afstand

Varde Kommune er stor, og måske har du ikke mulighed for at deltage i et arrangement på biblioteket. Derfor tilbyder vi at livestreame udvalgte foredrag, så du kan få kulturen bragt hjem i dagligstuen.

Spot et arrangement

Vi forsøger altid at gøre os umage med at beskrive arrangementerne og gøre rammerne klare. For at hjælpe dig med at finde de rigtige, har vi givet udvalgte arrangementer mærker, så de er nemme at spotte. Hold derfor øje med seniorvenlige og demensvenlige arrangementer.

Skolekatalog

Børnene har en særlig status på biblioteket. Derfor har vi som altid nogle særlige tilbud til kommunens skoler og institutioner.

Se alle arrangementer og tilbud i kataloget, i vores app eller på www.vardebib.dk. Husk at melde dig til, så du er sikker på at få en plads.

Vi glæder os til at se dig til efterårets arrangementer!