DR Romanklubber på Varde Bibliotek

11.10.18
Bliv medlem af Danmarks største læsekreds og vær med til at vælge årets mest interessante danske roman!

Nu har du igen chancen for at deltage i DR Romanklub på Varde Bibliotek. 6 af årets bedste danske romaner er nomineret til DR Romanprisen 2019, og dem læser og drøfter vi i løbet af vinteren og foråret.

Vi søger læseglade mænd og kvinder
I samarbejde med Danmarks Radio laver vi romanlæsekredse på Varde Bibliotek. Vi søger derfor læseglade personer, der den første mandag i hver måned mødes og diskuterer en ny dansk roman.

Som deltager får du de 6 efterspurgte bøger stillet til rådighed af Varde Bibliotek. Bibliotekar Karen Kærgård holder styr på tropperne og sørger for at finde anmeldelser og baggrundsstof frem.

Formiddagsklub og aftenklub
Vi prøver igen i år at samle deltagere til både en eftermiddagsklub og en aftenklub, så vi beder dig oplyse, om du har mulighed for at deltage i eftermiddagsklubben.

Første mødedato
Vi mødes første gang mandag d. 3. december enten kl. 16 eller kl. 19, hvor vi drøfter Kim Fupz Aakesons roman ”Bådens navn”.

Tilbuddet er åbent for alle
Vi har 2 x 9 eksklusive pladser til rådighed og opfordrer derfor mænd og kvinder i alle aldre til straks at melde sig! Hvis der er flere end de 2 x 9, der melder sig, bliver der trukket lod.

Er du interesseret?
Så meld dig til Karen Kærgård, telefon 76 94 69 14 eller på mail kaka@vardebib.dk senest mandag den 5. november kl. 12.