Film X

Film x

19.05.16
Se resultatet af et stort projekt i Varde Kommune, hvor fem børnehaver har lavet deres egne stop-motion film. Sæt din stemme på den bedste film.

Film lavet af SFO’er
I Fest- og Kulturugen kan du stemme på film, som fem udvalgte SFO har lavet. De fem SFO’er er: SFO Blåbjergskolen – Lunde-Kvong afdelingen, SFO Huset – Alslev Skole, SFO Jacobillen – Sct. Jacobi Skole, SFO Lærkereden – Tistrup Skole og SFO Starup – Starup Skole.

SFO’erne har hver lavet én stop-motion film, der alle har samme udgangspunkt. De skulle lave tre figurer, et fartøj, en fantastisk ønskeø samt en baggrund til scene 1 og scene 2. Filmene måtte kun vare 40 sekunder.

Historien
Hovedpersonen er Erik Vejrhat. Filmen begynder, da han og hans hjælper skal bygge et nyt fartøj, og de tager afsted på deres færd.

I næste scene ankommer de til en fantastisk ø, der desværre er beboet af et farligt monster. Monstret vil forhindre, at Erik og hans ven tager de spændende ting på ønskeøen med hjem. Her må gerne udspille sig en drabelig kamp. Filmen slutter med Erik og hans ven tager hjem.

Stem i containeren på Torvet
I Fest- og Kulturugen, nærmere bestemt torsdag d. 26. maj kl. 17-19 og søndag d. 29. maj kl. 13-16, kan du se filmene i bibliotekets container på torvet. Her får du også en stemmeseddel, så du kan stemme på den film, som du bedst kan lide. Men husk du må kun stemme én gang.

Hvis du ikke kan vente med at se filmene til Fest- og Kulturugen, så kan du følg med på bibliotekets Facebook side, hvor vi vil lægge link til filmene ud – der kan dog kun stemmes på favoritten ved at møde op ved containerne i Fest- og Kulturugen.

Hvad sker der herefter?
Når stemmerne er talt sammen bliver de tre bedste film inviteret til Oscar-fest på biblioteket, hvor vinderen vil blive afsløret.