Integrationsprisen

Integrationsprisen 2017

20.10.17
Tirsdag den 24. oktober uddeler Integrationsrådet i Varde kommune integrationsprisen 2017. Prisen skal synliggøre de mange indsatser for integration i kommunen.

Hvad er integrationsprisen?
Integrationsrådet besluttede i juni 2015 at indstifte en integrationspris med henblik på at synliggøre de mange integrationsindsatser i kommunen samt anerkende aktørerne bag disse indsatser.

Prisuddelingen
Prisuddelingen foregår i forhallen på Varde Bibliotek tirsdag den 24. oktober kl. 19-19.20. Det er gratis at deltage i prisuddelingen. Efterfølgende kan du opleve et andet stjerneeksempel på vellykket integration, når Farshad Kholghi gæster biblioteket i foredraget ”Rødgrød med fløde”. Husk at bestille billet.

Den første modtager af prisen var 7-kanten, som fik den for deres nytænkende tilgang til integration, som har præsenteret flygtninge og indvandrere for en anden platform at formidle deres budskab på via teater.

Kandidater til prisen
Kandidaterne til Integrationsprisen for 2017 er nu gennemgået og vi vil offentliggøre modtagere som indledning til foredraget med Farshad Kholghi på Varde Bibliotek den 24. oktober 2017.

De indstillede er

  • Multietnisk Forening Ølgod for deres arbejde gennem længere tid med Lektiecafe og Tal Dansk Cafe og Lektiehjælp.
  • Linda Johansen for sin indsats på integrationsområdet gennem en årrække.
  • Varde Laks for deres indsats for at bidrage til integration på arbejdspladsen.
  • L&P Springs for deres indsats for at bidrage til integration på arbejdspladsen.
  • Sky Light for deres indsats for at bidrage til integration på arbejdspladsen.

Integrationsrådet og Udvalget for Arbejdsmarked og Integration i Varde Kommune