Katrine Marie Guldager Quiz

01.02.19
I februar måned kan du deltage i bibliotekets litteraturquiz og vinde Katrine Marie Guldagers stærke roman ”Bjørnen” eller en billet til arrangementet med forfatteren på Varde Bibliotek tirsdag den 5. marts.

Uomgængelig
Katrine Marie Guldager har effektivt gjort sig uomgængelig i dansk samtidslitteratur. Velskrivende, humoristisk og vidende har hun skrevet både digte, romaner, noveller, børnebøger og hørespil.

Hovedværk
Anmeldere har altid elsket hende, men især hendes Køge-krønike har fået superlativerne til at regne ned over hende. Serien betegnes ganske enkelt som et hovedværk og som en af tidens betydeligste og mest originale romanpræstationer. Utallige læsere har taget hendes fantastiske serie til sig.

Vibse er vred!
Også hendes seneste roman Bjørnen har vakt begejstring hos både anmeldere og læsere. Vibse er vred! For hvad ligner det, at hun, der ellers er så god til sit arbejde, er blevet fyret som gymnasielærer. Hendes datte er til hendes store sorg flyttet sammen med sin kæreste, og hendes irriterende konstruktive og positive mand er alt alt for meget og i det hele taget bare en idiot! Træt af alt og alle kører hun indædt arrig op til familiens hytte i den svenske ødemark.

Snestorm
Ved ankomsten ånder alt idyl. Der er ild i kakkelovnen, hun læser digte og drikker rom, og der er rigeligt med brændekløvning til at afreagere. Men så bliver det en forrygende snestorm, strømmen går, og der er vist en bjørn derude et sted….

Biblioteket udlodder i alt 2 eksemplarer af ”Bjørnen” og 2 billetter til forfatterarrangementet på Varde Bibliotek

Find quizzen her

Tags
Materialer