Læs tidsskrifter online

06.03.18
Med RB Digital kan du nu læse dine tidsskrifter på nettet, og du får også adgang til e- og lydbøger.

Nogle gange går ønsker i opfyldelse. Efter overraskende stor efterspørgsel på RB Digital har vi valgt at give adgang til licensens over 350 hovedsageligt engelsksprogede e-tidsskrifter. De to danske Alt om data og Datatid er nu også kommet med.

Indhold
Titeludvalget består både af populære ”bladre-tidsskrifter” og mere hardcore fagtidsskrifter og spænder derfor bredt fra The Economist til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living, Inked, og Backpacker. Desuden er Rolling Stone tilbage, som mange har savnede i 2016.

Hvordan afleverer jeg igen?
Tidsskrifterne er tilgængelige på samme tidspunkt som de trykte versioner, og der er adgang til ældre numre fra det tidspunkt, abonnementet starter. Tidsskrifter, der er ”checked-out” skal ikke afleveres igen.

Format
RB Digital kan anvendes på PC, Mac, iPad, iPhone, Android og Kindle Fire. RB Digital App kan desuden frit hentes, for at downloade og læse magasinerne offline.
Flere af magasinerne er interaktive med hyperlinks, video- og audio sekvenser. 

RB Digital Audiobook/ebooks
Fra 1. januar 2018 indeholder RB Digital også et udvalg på 3500 lydbøger og omkring 100 e-bøger. Lydbøgerne dækker mange genrer inden for både skøn- og faglitteratur, mens e-bøgerne er skønlitterære klassikere. I første omgang er det en prøveperiode året ud.

Adgang
I RB Digital-appen er både magasiner, audiobooks og ebooks samlet, og du kan låne direkte i appen.
Via pc kan du gå direkte til e- og lydbøger og oprette en konto 

Download
E-bøger kan downloades til computer med Adobe Digital Editions. Ved download af Lydbøger skal man installere RB Digital Media Manager. Man kan også vælge at streame eller bruge RB Digital appen i stedet.