Børnebiblioteket i Varde er fyldt med jul hele december måned

Nisserier på biblioteket

29.11.18
Allerede nu og frem til juleaften kan børn og voksne fornøje sig i børneafdelingen, hvor nisserierne ingen ende vil tage.

En historie med opgaver
I den bemandede åbningstid er der opstillet 6 poster med nisserim og små opgaver, der skal løses. Ved én post skal du bruge din næse og ved en anden dit øjemål – og så afslører vi ikke mere!
Pernille Eybye har skrevet en rigtig fin julehistorie, der passer til de 6 poster. Historien handler om nissedrengen Knut og kan læses undervejs, eller mens børnene fx spiser madpakker. I henvender jer til personalet ved disken for at få udleveret historien, og den afleveres igen samme sted, når I har været igennem fortællingen og posterne. Kommer I som børneinstitution, er I velkomne til at sende os en mail, så kan vi booke et lokale til jer til madpakkespisning.

​Julegaveværksted
Hver lørdag i december måned emmer børneafdelingen i Varde af julestemning: D.1/12, 8/12 og 22/12 er der julegaveværksted fra kl.10-13. D.15/12 kan de 2-5 årige få sig en uforglemmelig teateroplevelse. Læs mere her og bestil billet

Bogstavjagt
Vi har selvfølgelig også bogstavjagt som sædvanligt med mulighed for at vinde præmier.

Julekalenderen på Torvet
Husk også at Varde Bibliotek deltager i julekalenderen på Torvet med en overraskelse d.20/12 fra kl.17-17.30.

 

Tags
Materialer