Sylt - henkog - fermenter

Sensommer og efterår er sæson for konservering af bær, frugter og grøntsager

Vil man gemme den dejlige smag af sommer helt til vinter, er det med at komme i gang med at sylte, henkoge og fermentere.

Har du lyst til og mod på at kaste dig ud i det, så har vi bøgerne med de gode opskrifter.

 

Oprindeligt skrevet af Brøndby-Bibliotekerne.

Materialer

Marianne Kastberg, Kirsten Høgh Fogt: God mad - let at sylte
Reservér
  • Bog

God mad - let at sylte

Af Marianne Kastberg, Kirsten Høgh Fogt (2013)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Syltning og konservering

Af Lucy Cornell (2013)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Kom det på glas : syltetøj, relish & chutney

Af Thane Prince (2009)
Læs mere
Anne Hjernøe: Politikens syltebog
Reservér
  • Bog

Politikens syltebog

Af Anne Hjernøe (2003)
Læs mere
Charlotte Pike: Bogen om fermentering : sådan fermenterer du frugt og grønt og laver din egen sauerkraut, kimchi, yoghurt, kefir, surdej mv.
Reservér
  • Bog

Bogen om fermentering : sådan fermenterer du frugt og grønt og laver din egen sauerkraut, kimchi, yoghurt, kefir, surdej mv.

Af Charlotte Pike (2016)
Læs mere
Søren Ejlersen, Ditte Ingemann: Fermentering 2.0 : kondimenter
Reservér
  • Bog

Fermentering 2.0 : kondimenter

Af Søren Ejlersen, Ditte Ingemann (2017)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Syltedronningen : moderne syltning til alle måltider

Af Helena Grayston (2017)
Læs mere
Nina Stang, Lone Hansen: Pluk det, sylt det, brug det
Reservér
  • Bog

Pluk det, sylt det, brug det

Af Nina Stang, Lone Hansen (2016)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Sylt! : tomat, chili

Af Camilla Plum (2015)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Sylt med vilde bær og urter

Af Birgit Kristiansen, Lars Norman (2016)
Læs mere