Velkommen til vores nye medarbejder

26.09.16
Cand.pæd. Asbjørn Skovsende er bibliotekets nye digitale formidler og har taget plads ved det runde bord sammen med resten af Team Læring, Uddannelse og Digitalisering.

Med en kandidatgrad inden for it og pædagogik var Asbjørn det oplagte valg til at udfylde den ledige plads i læringsteamet. Vi søgte en, der især kunne understøtte og udfordre børns læringspotentiale, og det fik vi.

Digitale eventyr
Asbjørn Skovsende er vores nye digitale formidler. Hans mission er at styrke børn, unge og voksnes evner til at begå sig i en moderne, der er fyldt med digitale eventyr og udfordringer. Han er nørd på den fede måde og nysgerrig og undersøgende af natur. Derfor bliver hans opgave at udvikle især børn og unges nysgerrighed og opfindsomhed i samspil med forskellige teknologier, både digitale og analoge.

Homo ludens
Kombinationen af leg og læring er lige til højrebenet for Asbjørn, der ikke ser læring som en sur pligt, men som sjovt og underholdende. Han holder af den gode fortælling og ser sig selv som en slags Troldspejlets lærling. Oven i købet går der rygter om, at han er Hagrids ukendte lillebror…

It-hjælp og digital nyindretning
Trods sin base i Børnebiblioteket har han aktier i hele huset. Blandt hans opgaver hører it-værksteder for børn og voksne, Netværkstedet, og så bliver han den nye mand i brætspilsklubben. I forbindelse med nyindretningen af hovedbiblioteket skal han være med til at integrere den digitale verden i det fysiske rum, og her kommer hans it-pædagogiske kompetencer og legende væsen for alvor til sin ret.

 

Tags