Vigtig information om huskeliste

Varde Bibliotek får ny hjemmeside i oktober 2018, og du skal være opmærksom på dine huskelister i forbindelse med overgangen til den nye side.

Huskelister
Har du lavet huskelister på vardebib.dk, vil vi bede dig printe den eller skrive de bøger, cd’er, film eller andet ned. Du vil godt kunne oprette lister på den nye hjemmeside, men din nuværende huskeliste følger desværre ikke med over på den nye hjemmeside.

Stadig vardebib.dk
Den nye hjemmeside vil få samme adresse som den nuværende: www.vardebib.dk og vil i det hele taget fremstå genkendelig. Den nye A-Å-liste skal give et overblik over relevant indhold, og en stor boks i toppen af siden give dig både information og inspiration.

Det skal være nemmere
Med den nye hjemmeside ønsker vi at inspirere dig og gøre det nemmere for dig at finde det, du søger. Fra undersøgelser ved vi, at de fire ting, du bruger mest, er at søge, bestille og forny materialer, at se din lånerstatus, blive inspireret til nye lån og at finde praktiske informationer, fx åbningstider mv. Disse ting har vi lagt vægt på i arbejdet med den nye hjemmeside.

Nyhedslister
Vil du gerne se, hvad vi køber af nye bøger, musik, film og andet, skal du holde øje med nyhedslisterne på hjemmesiden. De erstatter de nuværende nyhedsbreve, som det ikke er muligt at videreføre.

Hjælp os til at blive bedre
Tag godt imod vores nye hjemmeside og giv os endelig kommentarer, både ris og ros. Vi arbejder løbende på at gøre den bedre. 

Med venlig hilsen
Varde Bibliotek