Massevis af bøger i et udefinerbart bibliotek eller andet litterært skatkammer

Flaskehalse på biblioteket – lad os hjælpe hinanden

04.02.21
Hovedbiblioteket i Varde bugner i denne tid af kasser med læseposer, reserverede bøger der venter på at blive afhentet sammen med film, spil og tidsskrifter. Pladsen er trang, og vi har brug for din hjælp.

Slet reservationer, du ikke længere har brug for

Der står stadig mange reserverede materialer og venter fra tiden omkring nedlukningen 16. december 2020. Har du reserveret noget, du ikke længere er interesseret i, er det en stor hjælp, hvis du sletter din reservation på www.vardebib.dk eller i app’en ’Biblioteket’.

Klar-parat-hent!

Lige nu må du kun komme ind i bibliotekernes vindfang, så pladsen er meget begrænset
Du har en uge til at hente dine reservationer og læseposer, men hent dem, så snart du kan. Det er en stor hjælp og giver plads til nye afhentninger.

”Klar til afhentning”

På din lånerstatus på www.vardebib.dk eller i app’en ’Biblioteket’ kan der stå, at du har reserverede materialer, der er klar til afhentning. Dette skal du se bort fra. Proceduren er lige nu anderledes, da materialerne først bliver udlånt og dernæst pakket i poser. Du modtager en besked, når din pose er klar på dit lokale afhentningssted. På din lånerstatus kan du se, om vi har din korrekte mailadresse. 

Nyttig viden

På vores COVID-19-side kan du holde dig opdateret om gældende retningslinjer og få svar på ofte stillede spørgsmål.
Finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du skrive til voksen@vardebib.dk eller ringe på tlf. 79 94 83 54 mandag-fredag kl. 12-16.

Tak for din hjælp

Tags