Billedet forestiller en ung kvinde der står med en bog og læner sig op af en bogreol.

Normale åbningstider fra fredag den 28. maj

27.05.21
Fra fredag den 28. maj har Varde Bibliotek igen åbent alle dage fra kl. 7.00-22.00, hvor du uden for den betjente åbningstid kan logge dig ind med dit sundhedskort.

Uanset hvilket tidspunkt du besøger os, er det de samme retningslinjer, der er gældende. Du skal altså huske et gyldigt coronapas og ID og bære mundbind, når du bevæger dig rundt.

Kravet om mundbind og coronapas på bibliotekerne ophæves fra mandag den 14. juni.

Ifølge retningslinjerne fra Kulturministeriet skal vi dagligt foretage stikprøvekontrol af, om retningslinjerne bliver overholdt. Du kan derfor blive mødt af en medarbejder eller en vagt fra ”KS-Vagt”, som beder om at se coronapas og ID hos alle tilstedeværende, der er undergivet kravet herom.

På biblioteket i Varde har du fortsat mulighed for at aflevere og hente reservationer i forhallen uden coronapas, men hvis du vil tage ophold og have adgang til selve bibliotekslokalet, skal du huske coronapas og ID. 

På vores filialer har du, i den betjente åbningstid, fortsat mulighed for at aflevere dine materialer i en kasse udenfor selve bibliotekslokalet uden coronapas. Afhentning af reservationer i filialerne kræver adgang til bibliotekslokalet, hvorfor du skal huske coronapas og ID.

Du finder vores åbningstider her.