Varde Bibliotek

Velkommen! Biblioteket er åbent

20.04.21
Velkommen tilbage på biblioteket. Vi har åbent igen, men der er tale om en åbning med restriktioner, og som noget nyt skal du huske coronapas og ID.

Efter en længere nedlukning kan du igen komme på biblioteket. Du kan besøge os i vores bemandede åbningstid, hvor du kan låne og aflevere materialer, gå rundt og lade dig inspirere, benytte vores pc'er og printere og sætte dig og læse avisen. Men udover mundbind skal du huske coronapas og ID.

På biblioteket i Varde har du mulighed for at aflevere og hente reservationer i forhallen i vores bemandede åbningstid uden coronapas, men hvis du vil have adgang til selve bibliotekslokalet, skal du huske coronapas og ID.

På vores filialer har du i vores bemandede åbningstid mulighed for at aflevere dine materialer i en kasse udenfor selve bibliotekslokalet, hvis du ikke har et coronapas. Afhentning af reservationer i filialerne kræver adgang til bibliotekslokalet, hvorfor du skal huske coronapas og ID.

Hvad er et coronapas?

Et coronapas er en dokumentation på, at du enten er vaccineret (gyldigt som dokumentation 2 uger efter den afsluttende vaccinedosis), har en negativ COVID-19 test (der maksimalt er 72 timer gammel) eller har været smittet med corona indenfor de seneste 14-180 dage. Der er flere måder at fremvise et gyldigt coronapas.

Læs mere om coronapas her

Sikkerhed

Sikkerheden er fortsat i højsædet. Vi skal passe på hinanden og følge myndighedernes retningslinjer.

Derfor skal vi stadig huske at holde afstand, bruge håndsprit og mundbind og blive hjemme, hvis vi har symptomer på sygdom.

Gebyrer

I lukkeperioden havde vi suspenderet for bøder og gebyrer. Frem til og med 5. maj tilskriver vi fortsat ikke bøder, men fra 6. maj genetablerer vi gebyrsystemet.

Åbningstider

Vi har kun åbent i den bemandede åbningstid. Du kan altså ikke lukke dig ind med dit sundhedskort udenfor den bemandede åbningstid.

Varde Bibliotek
Mandag - fredag kl. 10-18. Lørdage kl. 10-14

Ølgod Bibliotek
Mandag og fredag kl. 11-17, onsdag og torsdag kl. 14-17.

Oksbøl Bibliotek
Mandag kl. 11-17, onsdag og fredag kl. 14-17

Nr. Nebel Bibliotek
Mandag kl. 10-13, onsdag og fredag k. 14-17

Agerbæk Bibliotek
Onsdag kl. 13-17

Biblioteksbussen kører fra mandag den 26. april. Se ruten her www.vardebib.dk/bibliotek/biblioteksbussen

Spørgsmål

Vi opdaterer løbende hjemmesiden, og du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål (FAQ) om genåbningen her.

Tags