E-bøger

Læs bøger på pc, smartphone og tablet på eReolen. Dyk også ned i litteraturen på Verdensbiblioteket.dk, og læs bøger på bl.a. arabisk, serbisk og tyrkisk.

Bøger til børn og voksne
På eReolen kan du finde e-bøger til både børn og voksne. E-bøgerne kan læses på din pc, smartphone eller tablet i 30 dage, hvorefter filen ikke længere kan åbnes. Du kan ikke printe eller kopiere filen, og bøgerne kan ikke afleveres før tid. E-bøgerne kan lånes i pdf-format, der kan læses på flere forskellige platforme.

Til iPad/iPhone og Android-enheder kan du downloade en app.

Lån
Du skal bruge dit cpr-nummer og pinkode til biblioteket for at downloade, og du skal bo i Varde Kommune.

E-bøger på engelsk
eReolen Global kan du låne e-bøger på engelsk. eReolen Global ligner eReolen, men er et selvstændigt website med tilhørende app, der er udviklet af det amerikanske firma OverDrive og drives af dem. App’en hedder derfor ”OverDrive”.

Du kan låne to bøger ad gangen. Dog er det ved nogle af titlerne muligt at slette dem igen.  

 

Verdensbiblioteket.dk
Verdensbiblioteket er for dig, der holder af kultur fra Østeuropa, Mellemøsten og Asien. Her får du film, musik og bøger på en lang række sprog, bl.a. arabisk, bosnisk, serbisk, hindi og tyrkisk.

Litteratursitet på verdensbiblioteket indeholder tusindvis af forskellige bøger. Der er direkte link til bibliotek.dk, så du frit kan bestille de bøger, du ønsker, og få dem leveret til dit lokale bibliotek.

Det er frit tilgængeligt, og du logger på med dit bibliotekslogin eller NemID. Her finder du bøgerne på verdensbiblioteket.

  

Gratis e-bøger på nettet
Oversigten er samlet af Odense Centralbibliotek