Netfilm

Med Filmstriben kan du se film fra lænestolen både på tv, pc, smartphone og tablet. På Verdensbiblioteket.dk får du filmperler fra Østeuropa, Mellemøsten og Asien.

Film for alle
På Filmstriben kan du vælge film i kategorierne: spillefilm, dokumentar, kortfilm og animation eller vælge din yndlingsgenre: action, gyser, komedie, kærlighed og mange flere.  Der er film for voksne, børn og unge.

Lån
Du skal bruge dit cpr-nummer/lånernummer og pinkode til biblioteket og være bosiddende i Varde Kommune. 

Filmstriben på smartphone og tablet
Hent app'en til Android og iOS (iPad/iPhone), og se film på din smartphone eller tablet. App'en er gratis, men bemærk, at film ikke downloades, men streames og dermed kræver konstant netforbindelse. I App Store hedder app'en "Filmstriben Next". 
Gå til Filmstriben.dk

Filmcentralen.dk
​Har du opbrugt din kvote på Filmstriben? Så er Filmcentralen.dk et godt alternativ. På Filmcentralen er der både aktuelle film og nydigitaliserede klassikere. Her er desuden information om filmene, baggrundsartikler, temasamlinger og anbefalinger.
​Gå til Filmcentralen.dk

Verdensbiblioteket.dk
Verdensbiblioteket er for dig, der holder af kultur fra Østeuropa, Mellemøsten og Asien. Her får du film, musik og bøger på en lang række sprog, bl.a. arabisk, bosnisk, serbisk, hindi og tyrkisk.

Filmsitet på verdensbiblioteket indeholder film i mange genrer, alt fra Bollywood til dokumentarer og gysere.

Filmene er frit tilgængelige, og du logger på med dit bibliotekslogin eller NemID. Her finder du filmene på verdensbiblioteket.