Netmusik

Quello Concerts, Verdensbiblioteket og Bibzoom. Her får du den største samling af koncerter, musik fra ikke-vestlige himmelstrøg og masser af baggrundsviden om dine favoritkunstnere.
Qello Concerts
Qello Concerts har verdens største samling af fuldlængde koncerter og musikdokumentarer. Qello Concerts tilbyder mere end 1500 film og optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og til nu, og dækker mere end 30 forskellige musikgenrer. 
OBS! Du skal oprette dig som bruger for at kunne bruge Qello Concerts. På den måde kan du lave dine egne setlister og gøre din adgang personlig.
Login

Verdensbiblioteket.dk
Verdensbiblioteket er for dig, der holder af kultur fra Østeuropa, Mellemøsten og Asien. Her får du film, musik og bøger på en lang række sprog, bl.a. arabisk, bosnisk, serbisk, hindi og tyrkisk.

Musiksitet på verdensbiblioteket indeholder musik i talrige genrer, fra arabisk folkemusik til verdensmusik.

Det er frit tilgængeligt, og du logger på med dit bibliotekslogin eller NemID. Her finder du musikken på verdensbiblioteket.

Bibzoom
Bibzoom.dk tilbyder dig en verden af digitale serviceydelser i én samlet pakke. Her har du fri adgang til musikartikler, anmeldelser og lytteguides.