Alice Ravn Skibsted
Alice Skibsted Alice er filialleder på Ølgod Bibliotek og tager sig af driften af kulturhuset og filialen samt samarbejder med lokalsamfundet. Desuden er hun koordinator af filialsamarbejdet.
Mail - Telefon: 75221088 - Ølgod: 75244744 - Mobil: 24668141

 

 

Anne Marie Kjærgård Jensen
Anne Marie fremfinder reservede materialer Anne Marie redigerer plakater og pjecer i Varde Biblioteks forhal samt er ansvarlig for bibliotekets drikkeautomater og kopimaskiner.
Mail - Telefon: 75221088

 

 

Asbjørn Skovsende
Asbjørn er børnefaglig digital formidler.
Mail - Telefon: 75221088

 

 

Christina Hæstrup Jespersen
Christine leger med wii i børneudlånet Christina foretager materialevalg til børnebiblioteket, er formidler i børnebiblioteket og biblioteksbussen samt arbejder med integration.
Mail - Telefon: 76946914

 

 

Conny Merete Vad
Conny arbejder med bibliotekets hjemmeside Conny er systemadministrator og webmaster og er ansvarlig for bibliotekets it-udstyr.
Mail - Mobil: 29454367

 

 

Ejnar Beck

Ejnar er servicemedarbejder og kører biblioteksbussen en dag om ugen.
Mail Telefon: 75221088

 

 

Finn Fugl Nørby

Finn er serviceleder samt har tilsynet og kontakten med rengøringsselskabet.
Mail - Mobil: 23103033

 

 

Gitte Gade
Gitte Gade

Gitte er ansat i bibliotekets administrative afdeling, hvor hun arbejder med betaling af regninger og andre administrative opgaver. Det er Gitte, du skal have fat i, hvis du har problemer med bookning af lokaler.
Mail - Telefon: 76946904

 

 

Hanne Hestbech
Hanne er på vej ind i bogbussen Hanne sørger for det store udvalg af gode ting i Legeteket, og at biblioteksbussen har de rigtige børnematerialer med på turen. Derudover tager hun tjansen en gang om ugen på Oksbøl Bibliotek. Og så er hun vild med krimier og pegebøger.
Mail - Telefon: 76946914

 

 

Henning Hjorthmose

Henning er en af bibliotekets servicemedarbejdere og kører biblioteksbussen en dag om ugen.
Mail - Telefon: 75221088

 

 

Inger Grethe Milsgaard
Inger Grethe samler materialer til en udstilling Inger Grethe finder du både i Varde og Ølgod. Hun tager sig af mange af vores læsekredse og er med til at inspirere dig med udstillinger. Derudover er Inger Grethe én af indkøberne af blandt andet skønlitteratur og spændingsbøger, og hun betjener mange af vores Biblioteket kommer lånere og vokseninstitutioner.
Mail - Telefon: 76946914 - Ølgod: 75244744

 

 

Janne Clausen Hansen
Janne ved en af selvbetjeningsautomaterne Janne finder du i børnebiblioteket, og hun har stor andel i bibliotekets hjemmeside - med sin baggrund som cand.mag. i dansk er det naturligt, at det er hende, der skriver børnebibliotekets nyhedsbreve. Mange af de kreative udstillinger i børnebiblioteket er også Jannes værk.
Mail - Telefon: 76946914

 

 

Jesper Just Nielsen
Jesper på vej til at undervise borgerne i brugen af iPad Jesper er en af de faste IT-undervisere og tager sig især af spørgsmål om iPhone og iPad. Undervisning og formidling er i det hele taget kendetegnende for Jespers arbejde, for han tager sig også af biblioteksorientering for efterskoler og folkeskolens ældste klasser. Spørgsmål om læsekredse, udenlandske romaner og nobelprisvindende bøger kan du passende stille til ham.
Mail - Telefon: 76946922

 

 

Joan Damgaard
Joan gør klar til at betale bibliotekets regninger Joan har fat i den lange ende, hvad angår bibliotekets økonomi og står for det administrative i forbindelse med ansættelser, barsel og refusioner. Joan er et velkendt ansigt på Ølgod Bibliotek, hvor hun ofte tilbringer sin arbejdstid, men ellers sidder hun på kontoret i Varde og får hele maskineriet til at fungere.
Mail - Telefon: 76946903

 

 

Karen Kærgård
Karen hjælper med at finde en god roman i bogbussen Karen kan du ofte træffe i voksenudlånet eller når hun passer bibliotekets filial i Agerbæk og er ubetinget den på Varde Bibliotek, der har læst flest bøger, så mangler du inspiration, spørg Karen. Derudover står hun for læseklubben "Blandede bolcher" på Litteratursiden og betjener en masse af vores Biblioteket kommer lånere, når hun ikke lige besvarer spørgsmål i Biblioteksvagten.
Mail - Telefon: 76946914

 

 

Karsten Rimmer Larsen
Karsten er bibliotekschef for bibliotekerne i Varde Kommune.
Mail - Telefon: 26708939

 

 

Kirsten Hansen Rahbek
Kirsten leder efter svaret på et spørgsmål stillet på biblioteksvagten Når ikke Kirsten har udlånsvagt i hovedbibliotekets voksenudlån eller i biblioteksbussen, betjener hun vores Biblioteket kommer lånere i Varde og Lyngparken eller deltager i den landsdækkende service Biblioteksvagten. Og så er det også Kirsten, der sammen med Tove køber alle voksenfagbøgerne.
Mail - Telefon: 76946914

 

 

Kirstine Bruun
Kirstine er leder af Team Aktiv medborgerskab
Mail - Telefon: 23433507

 

 

Kristoffer Vestegaard Rasmussen
Kristoffer er i gang med en kassationsrunde i musikhjørnet Kristoffer er en af bibliotekets IT-undervisere og hjælper dig, hvad enten du er nybegynder eller gedigen IT-bruger. Særligt windows smarthones og tablets er noget, Kristoffer ved noget om. Desuden tager han sig af gymnasiernes biblioteksorientering, hvor han guider eleverne rundt i informationsjunglen, når de skal skrive opgave.
Mail - Telefon: 76946922

 

 

Louise Tranborg Troelsen
Louise på udlånsvagt i voksenafdelingen

Louise er filialleder på Nørre Nebel Bibliotek, men ellers finder du hende i Varde, hvor hun blandt andet er en af vores faste it-undervisere. Derudover betjener hun vores Biblioteket kommer lånere i Nørre Nebel, Lunde og Outrup og underviser folkeskolens ældste klasser, når vi har biblioteksorientering. 
Mail - Telefon: 76946922 - Nr. Nebel: 75288682

 

 

Marianne Bendtsen
Marianne redigerer pjecerne i bibliotekets forhal Marianne sørger for at dagens aviser og tidsskrifter kommer på hylderne og er i det hele taget med til at få biblioteket i gang hver morgen.
Mail - Telefon: 75221088

 

 

Norman Gyldenberg
Norman i voksenudlånet

Norman er vicebibliotekschef, leder af Team Læse, Lytte, Se samt it-ansvarlig. Du finder Norman både i voksenudlånet, i netværkstedet, og som en af de faste filialafløsere kan du støde på ham i de fleste af vores biblioteker.   
Mail - Mobil: 20484071

 

 

Pernille Eybye Jørgensen
Pernille finder oplysninger i bibliotekssystemet Pernille har en stor andel i, at du bliver inspireret og fristet, når du kommer på biblioteket. Hun er nemlig med til at lave udstillinger, skilte, plakater og kataloger. Derudover betjener hun Biblioteket kommer lånere og er med i Biblioteksvagten. Virker navnet bekendt? Så er det sikkert fordi Pernille har skrevet en lang række ungdomsbøger.
Mail - Telefon: 76946914

 

 

Pernille Gade Nielsen
Pernille tjekker om spillet virker Pernille står i spidsen for den bogglade anmelderklub på Varde Børnebibliotek. Derudover står hun for samarbejdet med Palles Gavebod og Ramasjang samt diverse projekter i børneafdelingen. Hvis hun ikke umiddelbart kan findes, sidder hun sikkert - klukkende - i et mørkt hjørne af biblioteket og leger med tablets, apps og bibliotekets Facebookside..
Mail - Telefon: 76946922

 

 

Preben Nielsen
Preben kører biblioteksbussen et par gange om ugen.
Mail - Telefon: 75221088

 

 

Rikke Billing Skov
RikkeS Rikke er en af bibliotekets værter. Du vil ofte møde hende i udlånet, hvor hun vil gøre sit bedste for, at du føler dig velkommen på biblioteket.
Mail - Telefon: 76946906

 

 

Signe Larsen
Signe redigerer i filmdvd´erne Signe er vel nok børnebibliotekets mest filmglade og –kyndige medarbejder, så det er naturligt nok Signe, der står for filmklubben, hvor hun en gang om måneden viser de nyeste film. Ellers er hun en læsehest og indkøber børnebibliotekets skønlitteratur. Signe kan du også møde i børneudlånet, hvor hun holder af at betjene både børn og voksne.
Mail - Telefon: 76946914

 

 

Susanne Haahr Kristensen
Susanne finder materialer til dagplejekasserne Susanne har ansvaret for logistikken med hensyn til dagplejere, børnehavedepoter og børnehavebiblioteker. Når der skal ansættes ny bogopsætter i voksen- eller børnebiblioteket, er det Susanne, der finder den rette til jobbet, og det er også hende, der sørger for, at biblioteksbussens køreplan hænger sammen.
Mail - Telefon: 76946915

 

 

Susie Kilsgård

Susie er bibliotekets koordinerende børnebibliotekar.
Mail  - Telefon: 41826888

 

 

Tanja Espersen
Tanja løser højt Tanja finder du ofte i bibliotekets børneafdeling. Med en uddannelse både som bibliotekar og som pædagog er hun den helt rette til at lave bogvogterkurser for børnehaver og biblioteksorientering for de yngste klasser. Mangler du bøger til højtlæsning, hjælper Tanja dig gerne.
Mail - Telefon: 76946922

 

 

Tove Bonde Wodschow
Tove finder en kunstbog frem fra hylden Tove er filialleder af et af Danmarks ældste biblioteker, Oksbøl Bibliotek, hvor hun flere gange om ugen hjælper lokale lånere og de mange besøgende turister. På kontoret i Varde er hun én af indkøberne af al faglitteraturen, hvor særligt kogebøgerne har hendes interesse. Derudover betjener hun Biblioteket kommer lånere i både Janderup, Billum, Oksbøl og Alslev.
Mail - Telefon: 76946914 - Oksbøl: 75271477

 

 

Vibeke Bundgård
Vibeke er leder af Team Læring og uddannelse.
Mail - Telefon: 76946922

 

 

 
   

 

 

Varde Bibliotek - Rådhusstræde 2 - 6800 Varde - Telefon: 75 22 10 88 - biblioteket@vardebib.dk