Sommerbibliotek

Sommerbiblioteket bevæger sig igen i år mod Blåvand, Vejers og Henne. I år bliver turister og lokale forkælet med deres eget bibliotekstilbud lige ved teltdugen i ugerne 28-31.

Ligesom sidste år er bussen også i 2017 proppet med populære sommertitler for enhver smag tilpasset gæsternes interesser og sprog: Uanset om du er tilhænger af knivskarpe krimier, underholdende kærlighedsromaner eller har brug for et par pegebøger for at kunne underholde de mindste, ligger bussen inde med det.

Som tidligere bliver der også lagt vægt på de udenlandske titler på bl.a. tysk og engelsk, så der også er godt læsestof til kommunens mange udenlandske turister.
Skulle meteorologerne melde om dårligt vejr, er der film i stribevis for alle aldre. I ugerne 29-31 tilbyder sommerbiblioteket desuden workshops for børn og naturelskere.

”Projekt Sommerbiblioteker i Vadehavsområdet” blev startet op i 2016 og er et toårigt forsøg i samarbejde med kommunerne Tønder, Esbjerg, Ribe og Fanø og er støttet af Region Syddanmark.

 

Alle kan låne i sommerbiblioteket – også selvom du ikke bor i Varde Kommune.

Afleveringssteder
Bøger, film og andre materialer kan efter brug afleveres i Sommerbiblioteket eller ved et af afleveringsstederne i lokalområdet:

Henne Strand Camping
Turistkontoret i Blåvand
Købmand Hansens Feriehusudlejning
Hvidbjerg Strand Camping
Schulz Feriehuse Blåvand og Henne

Holdepladser
Bussen holder i uge 28-29-30-31 ved

Blåvand (ved Coast) mandage og fredage kl. 11-17
Henne (ved Henne Strand Camping) tirsdage og torsdage kl. 11-17
Vejers (ved Vejers Familie Camping) onsdage kl. 11-17