- Bog
Grill : opskrifter, teknikker, redskaber
(2008)
Emneord
grillretter grillstegning
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Optænding ; Bøffer, koteletter og gnaveben ; Havets fisk og skaldyr ; Alt der flyver ; Læg låget på ; På spid ; Salater fra grillen ; Tilbehør og snacks ; En lille tår og noget sødt
Originaltitel
Barbeque
ISBN
9788711317631
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2008)
Omfang
336 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Flot og indbydende kogebog i Dorling Kindersley-udstyr skrevet af to kompetente amerikanske grilleksperter. Henvendt til de utallige letøvede og rutinerede grillmestre, der både har grilludstyret i orden og som synes, at en god bøf til enhver tid slår en grillet majskolbe