Essaysamling og kogebog, der plukker alt fra tidens madmode. Bl.a. opskriften på Manfreds berømte tatar, guide til brygning af den perfekte sorte kaffe, reportage fra Nørrebros lille kultbager og vejledning i kogning af eget krydderfedt
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Hvad er en foodie? ; Rock 'n' roll-grøntsager og dyrkningskult ; Sort kaffe ; Er det sandt, at skønhed kommer indefra (og smager nyrer af tis)? ; Dessertrevolution ; Tatatatatatar ; Kunsten at stopppe en pølse (og stoppe den i halsen) ; Buddingen tilbage på bordet! ; Naturlig vin ; Farmormad ; M-A-C-A-R-O-N-S ; Kødsmør (eller fedt er fedt, og marv er marvellous) ; Jeg eeelschker kirsebærvin (og kirsebær) ; Lakridsmani ; Jeg bager mit brød, som jeg vil ; Ren chokolade
ISBN
9788702134902
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
187 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En anderledes kogebog, med et primært fokus på beskrivelser og tanker omkring madmode, madkultur og madglæde og formidling af tips og opskrifter til ligeværdige gourmeter. Appellerer i højere grad til madelskere og maddebattører end til husmødre og børnefamilier