Serie
Om bagning af brød og boller, samt sødt bagværk. Med indledning om ælte-, hæve- og bagemetoder
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.12
Bidrag af
Beskrivelse
Et udvalg af tekster og opskrifter fra: Meyers bageri
ISBN
9788711440315
Udgave
1. udgave, 4. oplag (2017)
Omfang
137 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen er mere handy end Meyers andre bagebøger. De første 52 sider er med to undtagelser fuldstændig identiske med . Undtagelserne er omtale af Meyers bagekurser og 5 linjer om, at melmængderne er vejledende. Alle opskrifter og fotos undtagen på pitabrød findes i ovennævnte udgivelse