Om de bær, planter og svampe man finder i naturen, og som gratis kan bruges til at eksperimentere i køkkenet med
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Svampe ; Planter ; Bær ; Forretter og hovedretter ; Bagværk og desserter ; Marinader, drikke og syltede lækkerier ; Tilbehør
Originaltitel
Naturkokboken
ISBN
9788740605181
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
137 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Som amatørgastronom og er jeg glad for bogens indgangsvinkel, da det er en kombination der fungerer godt og er oppe i tiden. Skovtur og senere fouragering - "what's not to like". Opskrifterne er nemme at følge, og sproget er klart og tydeligt, så der er ingen undskyldning for ikke at tage en tur i skoven og derefter et smut i køkkenet. Prøv fx opskriften på svampebruschetta, høstsuppe eller chokoladekage med brombær og tusindfryd