Inspiration til hvordan man kan omdanne f. eks. kartoffelskræller, citrusskræller og æbleskrog til velsmagende retter og dermed undgå madspild. Med opskrifter på bl.a. marmelade, pesto, chips og salater
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
Bidrag af
ISBN
9788793430181
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2018)
Omfang
192 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Suppe på en pølsepind
Med bæredygtighed og stigende fødevarepriser er det blevet en dyd at få ’noget’ ud af ’ingenting’.Læs mere - Nyhed
Stop madspild!
Alt for meget mad går til spilde, ganske unødigt. Men måske ved du bare ikke, hvordan du får brugt resterne, det efterhånden halvtørre brød eller de småslatne grøntsager?Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Det er en genial bog til udnyttelse af hele råvaren, og den følger tidens trend om at mindske madspildet. De fleste idéer til udnyttelse af hele grøntsagen m.v. er godt tænkt, så det er bare at kaste sig ud i det