Syv øltyper er udgangspunktet for syv kapitler med forretter, hovedretter, desserter og bageopskrifter ledsaget af udførlig angivelse af ingredienser til hjemmebryg af den pågældende øl
Emneord
øl
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidrag af
ISBN
9788777499555
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
237 sider
Forlag
FADL
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen lever med spændende opskrifter og visualisering fint op til genrens coffee table layout og kan her inspirere på linje med de mange øvrige titler. Knap så heldig er koblingen til øllet. Opskrifterne på bryg virker påklistrede, og både i indledningen og senere i kapitlerne fremstår omtalen af øllet ofte skøjtende og lidt overfladisk. Ofte angives det, at der slet og ret skal anvendes øl i eller til maden. Man angiver ikke hvilken øl. Variationerne inden for den enkelte type mht. fx tørhed, sødme og humledominans er her for store til, at en generel anbefaling som fx trappistøl til kage kan stå alene. Både her og flere andre steder bringer man derfor læseren på glatis uden specifikke eksempler. Dertil undrer det, at man i en bog som denne, har gentagne anbefalinger af at drikke øl fra flasken