- Bog
Naturen til bords : en kulinarisk rejse langs Vadehavs- og Vesterhavskysten
Af Bent Christensen (f. 1941), Claes Bech-Poulsen (2011)
Besøg på restaurenterne: Nymindegab Kro, Café Stranden, Henne Kirkeby Kro, Henne Mølle Å Badehotel, Restaurant Justesen, Hr. Skov, Hjerting Badehotel, Josef Kunstpavillonen, Brasserie B, Herregårdskælderen, Ambassaden, Nanas Stue, Kolvigs, Stigs Restaurant, Schackenborg Slotskro, Jörg Müller, Restaurant Fáhrhaus og Restaurant Kökken, Benen-Diken-Hof med opskrifter
Emneord
restauranter
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
flere sprog
Emneord
Emnetal
64.909
Bidrag af
ISBN
9788798954750
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2011)
Omfang
223 sider
Forlag
Books for Cooks
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
De virkeligt flotte stemningsbilleder og beskrivelsen af hvert enkelt sted er i denne kogebog lige så vigtig som selve opskriften. Her formidles den gode oplevelse, som skal give læseren lyst til at besøge området