Forfatteren, der er tidligere danmarksmester i grill, byder på opskrifter på fugl, fisk og kød i mange forskellige afskygninger, men også tilbehør og dessert som man kan tilberede over grillkullene. Sidst i bogen har forfatteren samlet sine bedste tips og tricks til succes ved grillen - fra valg af udstyr og røgtræ til optænding og grillmetode
Emneord
grillretter grillstegning
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
Bidrag af
ISBN
9788771415872
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
106 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Vi er godt forsynet med grillbøger i forvejen, men de mænd som bare ikke kan få nok af ideer, kan sagtens blive inspireret af denne bog