18 danske stjernekokkes øl-opskrifter samt afsnit om øllets kulinariske aspekter, og øl og helbred. Blandt andet om, at øl med måde har samme sundhedseffekter som vin
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Vælg en perfekt øl til din mad ; Øl som krydderi i maden ; Alkoholfri øl anno 2016 - bedre end deres rygte? ; Restalkohol i forskellige retter ved tilberedning med alkohol ; Kokkene og opskrifterne ; Øl eller vin for sundheden? ; Nordboernes øl - en sund, nærende drik ; Øl som næringsmiddel ; Øl - overvægt og bugfedme ; Øl og helbred, leksikon A-Z
ISBN
9788771298956
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
247 sider
Forlag
Klim
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Nu er jeg selv glad for mad og øl, så denne bog er en kærkommen inspiration til at kombinere de to. Bogens indledende afsnit præsenterer en række øltyper og tanker omkring øl, ikke kun som drik men også som råvare og/eller krydderi. Opskriftdelen har ligeledes nogle spændende elementer, og her er da også et par stykker der skal afprøves. Bogen er letlæst, og opskrifterne indeholder sjældent råvarer der ikke kan erhverves i ethvert velassorteret supermarked