Hvordan passer man bedst på de vigtige tarmbakterier? Læs om de nyeste forskningsresultater om sammenhænge mellem kost og psykisk sundhed. Med 38 opskrifter på mad som er god og sund for både kroppen og psyken
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
61.38
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Maven og hjernen - hvordan alting hænger sammen (Hvorfor have det skidt, når du kan have det godt? ; Lynkursus i tarmbakterier ; Blodsukker-blues og utæt tarm ; Mad, der giver inflammation og depression ; Sådan påvirker stress din tarm ; Hvordan spiser man sig glad?) ; Superfoods (Middelhavskosten skaber harmoni ; Nu tager bønner og kartofler revanche ; Håndpluk de bedste fibre ; Spis løs af levende bakteriekulturer ; Sæt kulør på maden ; Akut humørboost ; Nitrat gør dine tarme glade ; Alt i ét)
Originaltitel
Happy food
ISBN
9788740046519
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
239 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Klar, veloplagt fremstilling med små humoristiske indslag, der gør det omfattende, tørre stof underholdende. Bogen er sprængfyldt med viden, der formidles på ypperlig vis med de videnskabeligt funderede nuancer, man nogle gange kan savne i helselitteraturen