Om Børnebiblioteket

Børnebiblioteket byder på mange forskellige tilbud for børn. Her kan du læse om nogle af de ting, du kan lave på Børnebiblioteket.

Filmhulen

I den betjente åbningstid kan du frit benytte Filmhulen på Varde Bibliotek. Der er også mulighed for at bestille filmfremvisning for en børnegruppe. Skriv til Børnebiblioteket, eller ring til os på 79 94 83 56.

ActiveFloor

Prøv vores ActiveFloor på bibliotekerne i Varde og Nr. Nebel,  hvor du med fødderne kan quizze, cykle, lægge puslespil, skubbe blade eller splatte monstre. Sjov for alle aldre.

Kunsthjørnet

Børn er kreative, og det ønsker vi at understøtte. Alle børnebibliotekerne i Varde byder derfor på kreative tiltag for børn. Fx. tegninger, tematiske kunstneriske tiltag, perler m.v.

Dagplejekasser

Som dagplejer kan du få bragt en dagplejekasse ud 5 gange årligt. Kassen indeholder et udvalg af bibliotekets materialer, som er særlig velegnede for 0-3-årige. Er du interesset eller har spørgsmål til ordningen, kan du skrive til Susanne Haahr Kristensen eller ringe på 79 94 83 56.

Læs mere om dagplejekasserne her.

Børnehavedepot

Som børnehave har I mulighed for at komme med i bibliotekets depotordning og få bragt bøger ud 5 gange om året. Er du interesset eller har spørgsmål til ordningen, kan du skrive til Susanne Haahr Kristensen eller ringe på 79 94 83 56.

Børnehavebibliotek

Få jeres helt eget bibliotek i børnehaven. Lad både børn og forældre låne bøger med hjem, og brug materialerne i jeres daglige arbejde. Kassen udskiftes 5 gange årligt. Er du interesseret eller har spørgsmål til ordningen, kan du skrive til Susanne Haahr Kristensen eller ringe på 79 94 83 56.