Om Børnebiblioteket

Børnebiblioteket byder på mange forskellige faciliteter og aktiviteter for børn. Læs et uddrag af vores spændende tilbud her.

Filmhulen

I den betjente åbningstid, kan du frit benytte Filmhulen i Varde Bibliotek. Der er også mulighed for at bestille filmfremvisning for en børnegruppe. Skriv eller ring til børnebiblioteket på 79 94 83 56.

Brætspil på Børnebiblioteket

På børnebiblioteket i Varde og Ølgod, kan du spille forskellige brætspil for børn. Nogle brætspil står til fri afbenyttelse i børnebiblioteket, mens andre kan lånes hos bibliotekaren i den betjente åbningstid.

Kunsthjørnet

Børn er kreative, og det ønsker vi at understøtte. Alle børnebibliotekerne i Varde byder derfor på kreative tiltag for børn. Fx. tegninger, tematiske kunstneriske tiltag, perler m.v.

Dagplejekasser

Som dagplejer kan du få bragt en dagplejekasse ud 5 gange årligt. Kassen indeholder et udvalg af bibliotekets materialer, som er særlig velegnede for 0-3 årige. Er du interesset i eller har spørgsmål til ordningen, kan du kontakte Susanne Haahr Kristensen på mail eller tlf. 79 94 83 56.

Læs mere om dagplejekasserne her.

Teknologiske dimsedutter

3Doodles, Wizefloor, 3Dbriller, spilkonsoller og robotter er blot nogle af de muligheder biblioteket tilbyder som aktiviteter. Spørg dit lokale bibliotek for nærmere info.

Børnehavedepot

Som børnehave har I mulighed for at komme med i bibliotekets depotordning og få bragt depotordning ud 5 gange om året. Er du interesset i eller har spørgsmål til ordningen, kan du kontakte Susanne Haahr Kristensen på mail eller tlf. 79 94 83 56.

Børnehavebibliotek

Få jeres helt eget bibliotek i børnehaven. Lad både børn og forældre låne bøger med hjem og brug evt. materialerne i jeres daglige arbejde. Kassen udskiftes 5 gange årligt. Er du interesseret eller har spørgsmål til ordningen, kan du kontakte Hanne Hestbech på på mail eller tlf. 79 94 83 56.