Nyheder

Velkommen til vores nye hjemmeside

Varde Bibliotek har fået ny hjemmeside. Vi håber, du vil tage godt imod den.

Af Kristoffer

Pc på bord med ur og kaktus ved strand

Adressen er stadig www.vardebib.dk, og rigtig mange ting vil være præcis, som du kender det. Men siden har fået et tydeligt ansigtsløft, som betyder, at alting ser helt anderledes ud.

Du skal højest sandsynligt lige vænne dig til forandringerne. Klik lidt rundt på siden og under din brugerprofil, så finder du nok det, du søger. Og ellers hjælper vi gerne! Du er altid velkommen til at besøge os på biblioteket eller ringe til os, så guider vi dig.

Bibliotekernes hjemmeside har haft samme udseende og funktioner i mange år, så det er på tide at sige tak til den gamle og byde velkommen til den nye. Det er Danskernes Digitale Folkebibliotek, der står for udviklingen af den nye hjemmesides opsætning, som er fælles for folkebibliotekerne på tværs af Danmark.

Det kan du glæde dig til

Den nye hjemmeside har et moderne og simpelt udseende og er lettere for dig at navigere rundt i og anvende. Noget af det, du især kan glæde dig til, er den nye søgefunktion, som er udviklet til at forbedre både søgning af materialer og artikler på hjemmesiden for brugerne.

Vi håber, du bliver glad for den nye hjemmeside!