Billedet forestiller tre kvinder der smiler til fotografen. To sidder med en computer, mens den tredje har en notesbog.

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Dronningeværelset
Målgruppe
For voksne
Arrangementer for voksne

Skrivecafé opstartsmøde

04.04.24
Har du en forfatter gemt i maven? Og kunne du tænke dig at være en del af et lokalt skrivefællesskab med fokus på den skønlitterære genre? Så er dette tilbud lige noget for dig. Kom og mød os og de andre skriveinteresserede.

Vi lærer hinanden bedre at kende og snakker om Skrivecafeens forløb. 

Skrivecaféen

Fra april og frem mødes vi to gange i måneden for at snakke skriveprocesser, skrive sammen og ikke mindst hver for sig. Dette er både for nybegynderen, der har brug for et lille skub i den rigtige retning, men også den mere erfarne skribent, der søger sparringspartnere.

Online skrivefællesskab og møder på biblioteket

Forløbet vil i dets begyndelse især lægge vægt på onlinefælleskabet, som vi giver en god introduktion til, men vi mødes også to gange i måneden på biblioteket. Formålet er at bygge et fællesskab op, hvor fællesnævneren er kærlighed til ord og den fiktive historie.

Når vi mødes online, vil der være rig mulighed for at blive klogere på, hvad det egentlig vil sige at skrive. Der vil ugentligt blive delt skriveråd og -tips til, hvordan man navigerer i processen, og én gang i ugen vil der også være fælles skriveøvelser.

Da de fysiske møder ligger på hverdagseftermiddage, er der ikke mødepligt for at kunne deltage på lige fod med alle andre. Du er meget velkommen til kun at deltage online. Virtuelle sparringspartnere kan være mindst lige så gode som dem, man møder ude i det virkelige liv.

Hvem er vi?

Forløbets to tovholdere er begge formidlere på Varde Bibliotek. Pernille har ved siden af biblioteksarbejdet også udgivet over 50 titler rettet mod børn og unge, mens Louise har kastet sig på dybt vand som ugebladsskribent. Begge har de brugt det meste af deres liv på at skrive og snakke om skrivning, og du er nu inviteret til at være med.

Du kan også møde Ann, der fik ideen til skrivecaféen. 

Er du interesseret? Så kontakt Louise på mailen lotr@vardebib.dk

Tags