Ledige stillinger

Her kan du se, om der er ledige stillinger eller søge et job som bogopsætter.

Kulturdriftsleder med fokus på de menneskelige ressourcer

Er du den erfarne drifts- og personaleleder, der kan understøtte, coache og sparre med vores dygtige medarbejdere? Er du god til at få øje på løsninger? Så bør du søge stillingen som kulturdriftsleder på Varde Bibliotek.

Vi søger en leder, der kan håndtere og stimulere en dynamisk organisation, og som samtidig kan bevare blikket for helheden og de overordnede mål.

Brugerne af biblioteket oplever at tingene fungerer.  De oplever et godt værtskab og en imødekommende betjening. I 2019 gennemførte vi den første Bibliometer undersøgelse. Resultatet viser en tilfredshedsgrad på 98%. Men vi hviler ikke på laurbærrene og de gode resultater. De positive meldinger forpligter os til også fremadrettet at fokusere på borgernes gode oplevelser. På Varde bibliotek er vi godt i gang med at transformere os til et bibliotek og kulturhus, hvor fællesskaber, folkeoplysning og læselyst går hånd i hånd med udviklingen af det digitale bibliotek. Et sted hvor kulturelle aktiviteter, litteratur, teater, film, musik, pædagogik og læring følges til dørs af et imødekommende værtskab, samarbejde og medborgerskab.

Varde Bibliotek er på udkig efter en leder med evner, ambitioner og engagement – en drifts- og personaleleder, der koordinerer, understøtter og går foran. Du skal først og fremmest have et godt overblik og forstå det nødvendige mix mellem drift og udvikling, fordi vi fortsat skal kunne navigere på begge fronter.

Biblioteket er en velfungerende enhed med ca. 40 kompetente og selvstændige medarbejdere. Vores hovedbibliotek er placeret i Varde. Vi har desuden filialer i Agerbæk, Nørre Nebel, Oksbøl og Ølgod. Biblioteksbussen betjener landets femte største kommune (areal). Primo 2020 tilpasses organisationen, så den fremstår dynamisk og fremsynet i forhold til et moderne bibliotek og kulturhus. Samarbejde på tværs er en vigtig del af vores DNA.

Dine primære opgaver er:

  • Drift, koordinering og udvikling af bibliotekets formidlere, værter, vores bibliotekarer, pædagoger, digitale og tekniske agenter
  • Styrke gro- og sammenhængskraften blandt medarbejderne
  • Stedfortræder for bibliotekslederen

For yderligere information

Læs mere i Job- og personprofilen, som du finder på Varde Kommunes hjemmeside eller kontakt biblioteksleder Peter Lindgaard på telefon 2177 8279 med spørgsmål om stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tidsplan

Søg stillingen på Varde Kommunes hjemmeside. Ansøgningsfrist er den 3. februar 2020 kl. 8.00. Der gennemføres to samtalerunder, første samtale er den 6. februar og anden samtale den 21. februar. Mellem de to samtalerunder besvarer kandidaten en elektronisk kompetenceprofil, og der indhentes referencer.

Tiltrædelse forventes pr. 1. april 2020.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen er på ca. 575.000 kr. årligt plus pension.
Bogopsætter

Biblioteket søger løbende bogopsættere. Tryk her for at udfylde ansøgningsskemaet.