Fede ferieapps til børn

19.05.16
10 sommerferie-apps for børn, som gør ferien lidt nemmere og sjovere

Smartphones og tablets er fast inventar i feriebagagen. Mange bruger den til at tjekke mail og nyheder på farten, og lader børnene spille på bagsædet af bilen under den lange køretur. Vi har udvalgt 10 sommerferie-apps for børn, som gør ferien lidt nemmere og sjovere.

Ereolen

Ereolen – Så kan der både læses og høres bøger på ferien. Gratis. Findes både til Apple og Android.

Fishing with grandpa – superfin app med masser af små minispil med fokus på fiskeri. En god måde at forberede børn på fiskefangst i sommerferien. 25 kr i appstore.

Ramasjang app’en – lad børnene underholde sig selv med Ramasjang app’en, som er fyldt med kendte figurer og shows såsom Hr. Skæg, Ramasjang mysteriet etc. Gratis i appstore.

Toca Pet Doctor – lader  børnene øve sig som dyrlæger på en sød og pædagogisk måde. Generelt kan alle apps fra TOCA firmaet anbefales. 19 kr. i Appstore.

Børn i byen - Shop, spis, oplev og leg. Børn i byen giver dig et udvalg i børnehøjde, når sommerferien skal bruges sammen med de mindste. God app til glæde for både store og små. Gratis.

Marco Polo weather - Denne app lærer dit barn om de forskellige vejrtyper. Se hvad der sker, når der skrues op eller ned for temperaturen, hvis blæsten tager til, og det regner. App'en lægger op til snak om de forskellige vejrtyper, og om hvordan man klæder sig rigtigt på til vejret. App'en er på engelsk, men er intuitiv og nem, så den kræver kun en voksen, første gang barnet spiller. Gratis.

Minecraft: Pocket edition – ja, børnenes favoritspil findes også som app. Ultimativ tidsfordriv. 55 kr. i Appstore.

Petersons inventions - Med de velkendte figurer Pederson og Findus er man deltager i skabelsen af Pedersons skøre opfindelser. Man skal finde ud af hvilke dele der gør hvad, og hvor de passer ind for at få opfindelserne til at virke. 19. kr. i Appstore.

Sock puppets - Med denne app kan man lave små film med animerede sokkedukker – og indtale lyd så dukken bevæger munden, samtidig med at ens stemme bliver forvrænget. Man kan selv lave små kortfilm, hvor sokkedukkerne agerer hovedpersoner. Gratis.

Cheese!  - Cheese! er en sjov fotoapp, der gør det muligt at forandre, manipulere og lege med sine billeder. Man kan redigere billeder af for eksempel sig selv og sine venner på sjove og mærkværdige måder. Gratis.