Vinterferie i børnebiblioteket

07.02.17
I vinterferien inviterer vi børn og deres voksne ind til et væld af sjove aktiviteter både i Varde og ude i vores filialer i Oksbøl og Ølgod.

I børnebiblioteket i Varde kan små superhelte komme forbi tirsdag i vinterferien  til en sjov og givende yoga-oplevelse,  mens der er lagt op til kamp, når vi fredag omdanner hele børnebiblioteket i Varde til et stort lasergame. I Oksbøl vil der lørdag den 11. februar være mulighed for at skabe sin egen forårsverden i syltetøjsglas, mens man mandag i Ølgod kan pynte cupcakes og tage dem med hjem. De fleste arrangementer kræver billet; se mere under /det sker.

Alle hverdage i ferien mellem 11 og 15, med undtagelse af tirsdag, er der sjovt gear og kunstneriske eksperimenter for kreative sjæle i Varde Børnebiblioteks ferieværksted. Du kan fx lave en T-shirt til din lille hund eller en knudeedderkop til din legesyge kat. Du kan gå Van Gogh i bedene med et blomsterrelief i silkclay eller forsøge dig med et klassisk gipsportræt bygget op over en ballon. Men det ER jo februar, så selvfølgelig bruger vi også en af dagene til at lave fastelavnspynt, som du kan tage med hjem og hænge på dit fastelavnsris.

Tirsdag i vinterferien rykker ferieværkstedet til Ølgod med "Sjovt gear til dit kæledyr". Ferieværkstedet er gratis og uden tilmelding. Se mere på /det sker.

Desuden vil der hele ferien traditionen tro være en bogstavjagt, i vores kunstværksted er der altid noget at tage fat på, spilområdet og legeområde er åbent land og madpakkerne kan som altid medbringes og spises i biblioteket.