- Bog
Sovse og saucer : fond, marinade, chutney, vinaigrette og bisque : fra teknik til opskrift
Af Valéry Drouet, Pierre-Louis Viel (2017)
31 opskrifter på saucer, fond, marinader, chutney, vinaigretter og bisque. Hver dobbeltside i bogen består af en grundopskrift på en sauce, en chutney eller lignende efterfulgt af en madopskrift, der benytter førnævnte sauce
Emneord
dressinger sovse
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Originaltitel
Toutes les sauces!
ISBN
9788778424235
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
120 sider
Forlag
Billesø & Baltzer
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Jeg er selv lidt af et madøre og jeg er bestemt ikke blevet skuffet over indholdet i denne bog. Opskrifterne er præcise og layoutet er meget pædagogisk blandt andet takke være de "forklarende" billeder. En kogebog der egner sig såvel for begynderen men også for den mere rutinerede amatørgastronom